Arozzi Gaming Desktop -pelipöydän kasausvideo – Twitch.tv/jugipelaa

Seuraa livestriimiä http://www.Twitch.tv/jugipelaa

Sain vihdoin aikaiseksi päivittää työhuoneeni toimistopöydän. Pirun hienolta näyttää!

Kauan sitten päädyin ostamaan makuuhuoneen koon vuoksi erittäin kapean pöydän, jossa istuskelin epäergonomisessa asennossa vuosikausia.

Nyt kun istun päivittäin tuntikausia kotikoneella, niin päätin päivittää studioni versioon 2.0!

Pöydäksi valikoitui Arozzi Arena Gaming Desk -pelipöytä, jonka tilasin Jimmsiltä hintaan 300 euroa. Erikoisuutena tässä pöydässä on koko pöydän levyinen hiirimatto, joka on korkeaa laatua.

Ensimmäinen urakka oli puhdistaa vanha pöytä kaikesta tietokonerojusta ja sitähän riitti. Sitä ei tajuakaan miten paljon oheislaitteita ja muuta rojua kertyy vuosien mittaan pöydälle. Pelkästään virtajohtoja oli seitsemän kappaletta!

AK Racingin tuoli sopii hyvin mustaan Arozzin pelipöytään. Corsairin K95 RGB -näppäimistö ja Logitechin G900 -hiiri myös sopivat mustaan ulkoasuun. Tuo webbikamera-hässäkkä oli vaan vanhasta jäljellä, nyt Logitech Brio -webcam on kiinni näytön reunassa omalla kiinnikkeellään.

Huoneen siistimisen ja vanhan pöydän siirtämisen jälkeen alkoi kasausprojekti, joka näissä tuotteissa on aina yhtä raskas projekti. Sinäänsä mitään erityisen hankalaa ei kasauksessa ollut, mutta ohjeet ovat näissä tuotteissa mitä ovat.

Lopulta pöytä oli valmis ja pääsin siirtämään tietokoneen paikalleen. Lopputulos on kyllä törkeän siisti ja tässä kelpaa taas striimailla ja tehdä töitä pitkälle tulevaisuuteen!

Category: News
About The Author
-